اسناد تحریف در منابع اهل سنت

نویسنده

ادمین سایت

این پرونده در حال تکمیل شدن است…

 Ax&Matn-ThaqalainSite (42)

3 – حذف نام فاطمه و خدیجه علیهما السلام در صحیح مسلم

یکی از روایات مشهور و صحیح که در منابع بسیاری از عامه و خاصه نقل شده است روایتی است که رسول خدا در آن فاطمه و خدیجه علیهما السلام را از چهار زن برتر و کامل بهشتی دانسته است. اما در چاپ‌های جدید کتاب «صحیح مسلم، بخش فضائل صحابه، باب مناقب خدیجه، ص 1138» نام این دو بانو حذف شده است و روایت درج شده دیگر هیچ تناسبی با «باب مناقب خدیجه» ندارد. درحالی که ابن عساکر در« کتاب الأربعین ص 84» این روایت را به صورت کامل از صحیح مسلم نقل نموده و عمل تحریف گران را ناخواسته افشا کرده است.

پ ن: «شعیب ارنؤوط» سلفی مشهور معاصر در «مسند پنجاه جلدی احمد حنبل ج 5 ص 77 حدیث 2901» روایتی با مضمون اینکه فاطمه و خدیجه علیهما السلام جزو چهار زن برتر بهشتند را صحیح دانسته است.

نام کتاب سمت راست تصویر: کتاب الأربعین فی مناقب أمهات المؤمنین

نویسنده: ابن عساکر – متوفای 620 قمری

ناشر: دارالفکر

چاپ: سال1418 قمری – لبنان

نام کتاب سمت چپ تصویر: صحیح مسلم

نویسنده: مسلم بن حجاج نیشابوری

ناشر: دار الطیبة

چاپ: سال1427قمری-قاهره

 Ax&Matn-ThaqalainSite (41)

2 – فتوای قتل شیعه

سلطان سلیم عثمانی پس از جنگ چالدران، برای بیان علت قتل عام شیعه درماه صفر سال 923 در بیانیه ای چنین گفت:«ما برای حل مشکل شیعیان از فقها و علمای مشهور استفتاء نمودیم و آنها متفق بر قتل و قلع و قمع شیعیان فتوا دادند و سربازان ما از سراسر بلاد برای این جهاد الهی جمع شدند.» این مطلب در چاپ مصر «مفاکهة الخلان ج2ص50» آمده است. (تصویر بالا سمت چپ) درحالی‌که در نسخه جدید تک جلدی همین کتاب چاپ لبنان ص 354 (تصویر بالا سمت راست) با حذف فتوای قتل شیعه بیانیه را جعل و این‌جنگ را با انگیزه شخصی سلطان معرفی نموده اند.

نام کتاب: مفاکهة الخلان فی حوادث زمان

نویسنده: أحمدبن طولون الصاحلی

ناشر: اصلی: دار الکتب العلمیة چاپ:  1384 قمری -قاهره      جعلی: المؤسسة المصریة العامة للتألیف و الأنباء و النشر: سال1418 قمری – لبنان

این پرونده در حال تکمیل شدن است…

AsnadeTahrif-01-ThaqalainSite

1 – وجوب تحریف

«ذهبی» عالم برجسته اهل سنت در مورد وجوب کتمان و از بین بردن اسناد «اختلاف بین اصحاب» با صراحت در کتاب سیر اعلام النبلاء ج 10 ص 92 می گوید:  برای اینکه دلها با صحابه پاک شود،  اگر به یک مشاجره بین صحابه رسیدی، واجب است که آن موضوع را مخفی کنی، نه تنها مخفی، که نابود کنی! و بر آحاد علما و مردم واجب است که آن مطلب را کتمان کنند.

نام کتاب: سیر اعلام النّبلاء

نویسنده: شمس الدین محمد بن احمد بن عثمان الذهبی

ناشر: مؤسسة الرسالة – تحقیق شعیب الأرنؤوط